Helstekt oxfilé med bakade kvisttomater, svamp och pistagenötsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • Smör- och rapsolja till stekningen
  • ¾ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 300 g körsbärstomater på kvist
  • ½ tsk flingsalt
  •  
  • Sås
  • 100 g färsk svamp
  • t ex kantareller eller champinjoner
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • Smör- och rapsolja till stekningen
  • ½ tsk salt
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kinesisk soja
  • ½ tsk farinsocker
  • ½ dl skalade
  • osaltade pistagenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.