1 Börja med att koka potatisen till potatissalladen i lättsaltat vatten och låt svalna. 2 Mortla ihop rubben och gnid in köttbiten med kryddblandningen. Potatissallad 1 Rör ihop limeskal, saft, olivolja, salt och peppar i en stor skål. 2 Servera fläskytterfilénmedpotatissalladen. 600 g fläskytterfilé eller fläskfilé
Fläskytterfilé. Lägg köttet med marinaden i en plastpåse och marinera så länge som möjligt. Hetta upp olja och och smör i en stekpanna och bryn fläskytterfilén runt om så att den får fin färg
Rör ihop ajvar med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Vill du inte göra två såser går det lika bra att servera ajvarn som den är, utan att blandas med crème fraiche
Vi, ja vi serverade den nyligen till helgrillad oxfile som täckts av en god honungsglaze, karamelliserad rödlök, grillad potatissalladmed färskpotatis, grön sparris, sugarsnaps, skogschampinjoner, fetaost och finhackad bladpersilja
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.