Om du vill prova om smeten har bra konsistens, klicka ut lite på ett bakplåtspapper. Det känns väldigtroligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med. Vidservering lägg ettlitet "ägg" av crème fraiche och löjrom samt finhackadrödlök på varje råraka
Tillskottifamiljen – Butter och Surkart. Överallt är det levainbröd och surdegsbullar och jag börjar blir en riktig anhängare, även om dettaharvarit en trend iett par år nu
Harni något måste-tillbehör. Och det är ju ett så fantastiskt gott tillbehör. När man äter på olika restauranger som serverar grillat får man ofta coleslaw vidsidan om
jag kommer precis från en kompis som har fått ett stort fat med chokladbollar). Snö harvi ju förstås inte någon men några uteaktiviteter ska vi väl kunna klara av
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag brukar vanligtvis långsteka gul lök, men denna gången ugnstekte jag färsk rödlök. Med jämna mellanrum villa jag ha en god rostbiff, ytterfilé, fransyska eller innerfilé
Den här maräng-crisp tårtan haraldrigslagit fel och brukar bli en succé bland gästerna. Tidigare då jag kände för att baka och frågade min man vad han ville att jag skulle laga, var standardsvaret alltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.