Hel torsk med persiljesås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5-2 kg torsk, färsk alt. gös eller gädda
  • salt
  • smält smör
  • 2 msk margarin
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 2 dl vatten
  • 2-3 dl mjölk eller kaffegrädde
  • 2 dl persilja, finhackad
  • salt och peppar
  • kokt potatis och purjolök
  • 1,5-2 kg torsk, färsk alt. gös eller gädda salt smält smör
  • Sås: 2 msk margarin 2 msk vetemjöl 1 tärning fiskbuljong 2 dl vatten 2-3 dl mjölk eller kaffegrädde 2 dl persilja, finhackad salt och peppar
  • Tillbehör: kokt potatis och purjolök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.