Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det helamed spenat i botten och räkor på toppen
Dela torsken i bitar. Skölj direkt med kallt vatten och skala. Smaka av med ev mer salt. Servera med äggsåsen, kokta grönsaker och 1 citronskiva. 600 g tinad torsk
Pocherad lättrimmad torskmed ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Ibland kokar jag flera hårdkokta ägg på helgen för att använda till veckans frukostar på mackorna. Skär torsken i portionsbitar och krydda med lite salt
Följer man inte vv kan man med fördel ta vanlig creme fraiche. Servera med potatis och broccoli. Vi äter det oftast 1 gång i veckan, ibland 2 men rekommendationerna säger hela 3 gånger i veckan. Torsk i ugn med hummersås 3 port. 1 pkt torskblock 400g. Tina och dela torskblocket i 3 bitar och lägg de i en ugnsform. Gratinera i 200 grader i ca 20 min eller tills fisken är helt genomklar. 1 pkt torskblock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.