Ingredienser Portioner. 4 3 - skal och juice av 3 1/2 apelsiner 1 dl socker 2 msk vatten 2 msk äppelcidervinäger 2 msk soja alt konc kalvfond 1 1/2 msk maizenaredning (mörk) 50 g smör Lägg till i inköpslistan
1. Skär det ansade kycklingbröstet i kuber 3x3 centimeter. 2. Lägg bitarna i en skål och blanda med kryddor, salt, socker, olivolja, citronsaft och vitlök
12 dl Kelda® matlagningsgrädde. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkiva champinjonerna och strimla vitkålen
Häll vinägretten över kålen när den är varm och ät direkt som en rätt till maten. Om man går fort och ler mycket är det ingen som ser att man är ful -Lasse Åberg
Skala och skiva löken tunt och bryn också den i matfettet i stekpannan. I riktig kinesisk matlagning använder man en s k wokpanna att tillaga dessa snabblagade rätter i
Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. I helgen hade vi gäster på besök och jag var så himla sugen på kinamat så det fick bli det till middag här hemma
Häll i krossade tomaterna. Nötfärs2 pkt krossade tomater med vitlök1 liten burk majsMjölkMaizena för ljusa såser/stuvningarKetchupSmörLasagne plattor (Barilla)Salt, vitpeppar och grovmalen svartpepparGratängostSmörj en form. 2 pkt krossade tomater med vitlök