Köpte en stor helkyckling som vi ugnsstekte tillmiddag. Pressa resten av apelsinen över kycklingen. Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiäri det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
Förra veckan åkte crock potten fram och jag gjorde den här jättegoda kycklingen med cashewnötter. Nu på hösten och vintern så älskar jag att använda crock potten
Denna gång hade jag två hela färska kycklingar. Så det här blev en bra hitte på helt enkelt. Jag började med att salta ordentligt och krydda insidan av kycklingen
Igår lagade jag till en heltfantastiskvårigkycklingrätt som ni bara måste testa. Smakerna harmoniserarverkligen med varandra och skapar en fantastiskhelhet
Gnugga inkryddblandningen över helautsidan och insidan av kycklingen. Här utgår jag från att du köpt dinkyckling på ett ställe där den är fixad och inte behöver tömmas på inälvor och liknande
Idag bjuder jag på helkycklingallt-i-ettigen. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag intevaritheltfrisk och så två klasser med muntliga prov på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.