En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Låt allt koka ihop och servera med pasta. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Koka pastan och strimla baconet. Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. 40 minuter. 400 g pipe rigate (eller annan valfri pasta). 350-400 g fläskfilé
Idag tänkte jag tipsa om en god fläskfilépasta som passar extra bra som helgmiddag eller fredagsmat. Koka pastan enligt förpackningen och servera direkt med en god sallad och gärna färsk lättkokt sparris
Här kommer ett riktigt smarrigt recept till er på en krämig laxsås ni kan ha till pastan. Som pasta tog jag bönpasta till mig själv, men resten utav familjen åt vanlig tagliatelle till
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda med knaperstekt bacon och lök. Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar, men med olivolja i vattnet
När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar. 400 gram pasta. 400 g blandad svamp som champinjon, kantareller, shiitake el portabello. 4 msk olivolja. 4 dl vispgrädde. 400 gram pasta. 400 g blandad svamp
400 g pasta av valfri sort (penne, fusilli, spaghetti eller makaroner passar bra till). 4 dl djupfrysta ärtor. 400 g pasta av valfri sort (penne, fusilli, spaghetti eller makaroner passar bra till). 4 dl djupfrysta ärtor
Koka pastan, spara ca. Blanda pastan och såsen i grytan. IngredienserPenne pasta för 4 personer250g mascarponeKörsbärstomater1 gul lök2 klyftor vitlök2 paket baconParmesanost2 msk olivoljaRosmarinOreganoSalt1tsk sambal oelek. 1 dl av pastavattnet. 4. Tillsätt mascarponen, 1dl pastavatten samt riv ned en del pasrmesan. 1 Penne pasta för 4 personer
Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna). När det är nån minut kvar tills pastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda ihop, pasta, ruccola, fetaost och olivolja. Pasta med fetaost, ruccola och serrano (ca 4 portioner). 500 g färsk pasta. 4. Pasta med fetaost, ruccola och serrano (ca 4 portioner). 500 g färsk pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.