VARFÖR hade ingen presenterat mig för dessa kladdigaljuvlighetertidigare. Nu försöker jag ta igen förlorad tid och gör chokladfondant så ofta jag kommer åt
Problemet är bara att att de vanligarånstrutarna som man kan köpa i affärerna är baserade på vetemjöl och därför ingetalternativ för mamman och dessutom så förekommer det såväl mjölk, ägg och sojalecitin så det är inget fungerande alternativ för den lilla tjejen heller
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. havtornsglass. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. havtornsglass. Servering. hasselnötter, rivna. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Havtornsglass. Glassmaskinen är absolut intenödvändig för att göra egen glass. Havtornsglass. Men visst går det inte att förneka, att det är enklare att åstadkomma en egen krämigt god glass eller sorbet, med den där tingesten
Havtornsglass med dulche, choklad, maränger och nötcrunch. Den magiska dagen då allt ska vara perfekt. Herregud vad många människor har stora förväntningar på denna dag
Mixa alla ingredienseri en matberedare. Lägg undan 0,5 dl havtorn tillgarnering. Servera genast eller låt stå i frysen cirka 3 timmar för fastare konsistens. 2 lime (finrivet skal, enbart det gröna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.