Häll havregryn, linfrön, salt ochkanel i en gryta tillsammans med vattnet. Idag tänkte jag börja med att bjuda er på frukost, och då blir det en av mina favoriter - havregrynsgröt
Jag kryddar alltid min gröt medkaneloch idag toppade jag gröten medrivetäpple. Hur som helst, jag startade dagen medhavregrynsgröt för det var riktigt länge sen jag åt det och sen var jag inte sugen på så mycket mer
Grovriv äppletoch pudra över så mycket kanel du önskar. Välj ett sötare äpple så behöver du inget socker, välj ett lite syrligare om du vill ha syrligt…ja ni fattar
x Microbakad gröt medäppleochkanel toppat med en mini klick kvarg, blåbär och hasselnötssmör. Dock tar det ju tid med att sätta på ugnen och låta gröten bakas i ugnen, särskilt på vardagsmorgonar
Mosa banan och blanda med ägg. Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
(Du behöver inte skala äpplet) Strö på socker ochkanel i den mängd du vill ha. Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen
Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.