Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Quinoa är en ört och alltså glutenfritt, med finfint innehåll. Mjölkkokt quinoagröt. Fröet är fullt av mineraler och vitaminer och är en bra källa till antioxidanter
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta. Blanda havregryn och vatten och låt svälla i ca 20 min. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta
Fredag och dagen började med byråkratiskt strul. Nåväl, snart helg och jösses vad skönt det skall bli. Ett par sega, knäckiga kakor med smak av havre och sesam
Knäckiga havre och kokos-kolakakor med mörk choklad. Min mor bakade alltid dessa och jag minns så väl att jag älskade dom just för att dom smakade kola och påminde lite om knäck
Det visade sig bli ganska smuligt och lite torrt. Men jag har ingenting emot att sitta och plocka lite mindre bitar utan smör eller ost, det behövdes inte
Ja la ihop ett och ett och woila, quinoagröt med stek äpple, pistagenötter och kanel till frukost. Vaknade och såg ut genom fönstret där snön bara öste ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.