Gör så här: koka upp gröten på svag värme cirka 5 minuter, jag rörde ner lite mer rismjölk under tiden gröten kokade för att få rätt konsistens.
Jag åt gröten med ekologisk äppelmos från urtekram (utan tillsatt socker), mullbär som jag lätt torrostade i stekpannan samt äppelstjärnor som jag gjorde med pop chef samt lite rismjölk med hasselnötssmak.
Välj mjölk ochtillbehör efter eget tycke och behov. Servera genast med valfria tillbehör. Tillsätt en knivsudd salt ochchiaprotein på morgonen, och koka upp
Men om man blandar det med lite söta morötter och palsternacka så får man också den där goda salta smaken tillsammans med den lite sötare smaken från rotfrukterna och det blir riktigt riktigt mumsigt
Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat ochmed god sälta och smak av bacon. Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Tryck ut runda kakor med en rund form tex en skål eller glas. Igår blev det bak här hemma, jag gjorde havre och quinoabröd som blev riktigt goda och fluffiga
Chiamjöl är väldigt näringsrikt, och gör också att brödet håller ihop bättre och blir saftigare. Här har jag gjort ett både glutenfritt och mjölkfritt formbröd med massor av frukt i
I helgen fick jag en massa “hemlagda” ägg av en vän, som har höns, och kände att jag måste hitta på nåt för att ta till vara på äggen och då fick det bli en matpaj med lite medelhavstema
Forma till bollar och lägg på en plåt med teflonbakplåtspapper. Tillsätt havregryn, havremjöl, bakpulver och fiberhusk (+lite havssalt om inte chokladen är saltad)
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Barnen åt glupskt med ett stort glas mjölk till, yum. När jag såg receptet på dessa smarriga kakor var jag genast tvungen att lägga upp de på to-do listan och nu har jag bakat dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.