Den glutenfria dessertpajen med nektariner och björnbär slinker också ned utan större problem. Om du inte tål havregryn - inte ens de glutenfria - kan du byta mot hirsflingor eller rårisflingor
½ dl oskalade sesamfrön. Brödet är glutenfritt, mjölkfritt och fullproppat med en massa nyttigheter. Rena rama powerbrödet med en massa bra ingredienser som gör gott för både kropp och själ
Komplettera sedan mjölerna med Pofiber (fibrer från potatis), Fibrex (fibrer från sockerbeta), psylliumfrön, chiafrönoch/eller linfrön för att göra bröden mer närings- och fiberrika
Frasiga våfflor (naturligt glutenfria). En liten del majsmjöl lättar upp smeten och tillför sötma och god smak men du kan ersätta det om du vill med mer havremjöl eller se andra alternativ i receptet
Tillsätt mjölken och rör om med en sked tills det är klumpfritt och en jämn smet/deg. Jag lovade på Glutenfritt by Flink (facebooksidan min) tidigare idag ett recept på fjärilsscones
Jag åt gröten med ekologisk äppelmos från urtekram (utan tillsatt socker), mullbär som jag lätt torrostade i stekpannan samt äppelstjärnor som jag gjorde med pop chef samt lite rismjölk med hasselnötssmak
Blanda de torra ingredienserna för sig och degvätskan med jästen för sig. Jag köper ibland durramjöl från ”Friends of Adam” och senast köpte jag även glutenfria havregryn
Vetemjölet är utbytt emot havregryn och majsmjöl och du som vill göra glutenfria muffins behöver bara se till att du köper havregryn som är märkta glutenfria
Ett nytt, naturligt glutenfritt, enkelt, närningsrikt och supergott recept på frukostpannkakor. Med ägg, mandelmjöl och havremjöl som ingredienser och toppade med bär så innehåller den här frukosten en massa superfoods som ger dig allt du behöver för en bra start på dagen
I ochmed det blir innehållet av både fibrer och mineraler optimalt. Jag har också kommit underfund med att en frukost på bröd inte är den bästa starten för mig, även om det är ett grövre bröd utan vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.