Serverat tillsammans med kokt potatis, ärtor och egen remouladsås. Men när Charlotta hade testat att panera potatisbullar i panko, så gick jag helt enkelt och köpte mig en egen påse
När ni läser detta harni kanske njutit av en härlig helgfrukost med en massa gott. Jag har testat många varianter av långjästabröd som görs på kall degvätska och som jäses i rumstemperatur till skillnad från kalljästa bröd
Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Så släng in en bit kött i ugnen i helgen, medanni njuter av det fina vädret. När jag för många år sedan gjorde praktik i Sheffield så åt jag en baguett med något som jag antar var en variant av pulled pork
Men nu är det faktiskt så att jag har fått ett jobb och jag skyller helt enkelt på det. Det ligger bara några hundra meter från lägenheten och jag har glatt skuttat dit i en vecka nu
Hacka scharlottenlökarna och svetta dem i en kastrull med lite olja i. Den här gången serverade vi torskryggen medvitvinssås, pressad potatis och kokt sparris och det blev en riktigt god middag
Jag kan tycka att ris à la Malta ofta blir så mäktigt med all grädde, så här är en lättare variant. Blanda gröten med turkisk yoghurt och smaka av medvaniljsocker
Då önskade jag mig något krämigt, för även om vi inte äter (animalisk) ost så vill vi som äter hel-vegetariskt faktiskt inte äta torra rätter där osten bara uteslutits
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.