Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Jag har en Brillat Savarin som börjar mogna och en onödigt god bit färsk Pecorino som jag hör ropa på mig från köket
Har varit ute och handlat, hittade Majskyckling som blir morgondagens middag. Har ni testat den svenska hel majskycklingen från Guld Fågeln som nyligen kommit ut på marknaden
Jag tycker att de är jätte vackert med äldre som har grått och silverfärgat hår. Jag och min kropp har gått igenom ett antal frissa färgnings besök och hemma färgningskit
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Hoppas era juldagar har varit bra. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Jag har ju haft sån tur att jag har fått min farmors gamla hushållsassistent som ju har köttkvarn och korvhorn å allt och det funkar hur bra som helst
Vi hittade receptet på coop men har ändrat det lite efter tycke och smak. Jag har hittat ett recept med bröd som innehåller kakaobönor som jag skall testa i veckan, det verkar lovande
Och idag ska jag iväg och träffa min farmor för första gången på väldigt länge och tänkte ta med fika så nu på morgonen har jag bakat havredrömmar och rulltårta
Vill du ha ljus yta, vänd bara på triangeln du har skurit ut och rulla. Dessa balkan inspirerade gifflar såg jag på nätet för ett år sedan och tyckte dem såg spännande ut
Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Det bästa med grytor är att de blir godare när man värmer på dem, så gör mycket och du har till flera middagar
När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk. Så jag gjorde vitchoklamousse, enligt lillasysters recept på choklad cheesecake, men jag serverade den portionsvis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.