Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Cheesecake är gott och pannacotta är gott. Och tänk att de gifter sig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Lägg två hallon ovanpå. Pensla gifflarna med uppvispat ägg. Ringla över gifflarna. 1Arbeta ihop degen på bakbordet och kavla ut den i två runda kakor, ½ centimeter tjocka
Fasta två dagar i veckan med juice. Grön juice att dricka under din fasta två dagar i veckan. Kolla in där för mer tips på Juicer som du kan använda när du inte fastar två dagar i veckan
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Det var ett bra tag sedan jag gjorde tvåfärgadegifflar och tyckte det var dags igen. Skär två-tre små snitt i spetsen på triangeln, om du vill ha ett roligare mönster på dina gifflar annars är det inte nödvändigt
Lägg gifflarna på plåtar med bak-plåtspapper. Rör i oljan och ringla chokladen över gifflarna. Pensla gifflarna med uppvispat ägg och grädda i 8–10 minuter
Monika och Kjell levererade två nya recept på kalla såser till det grillade köttet och eftersom de var så in i bänken goda så var vi ju tvungna att be om recepten och skicka dom vidare till er
Först en lättlagad från Arla, en verklig favorit. Jag bjöd på denna på min födelsedag, men hade slut på lingon så det blev röda vinbär istället - fungerade utmärkt
Gifflar är perfekt att ha med sig på utflykter, tävlingar mm. Det här behöver du till cirka 25 gifflar. Sedan penslar du gifflarna med uppvispat ägg,Strö över sesamfrön och låt dem jäsa ytterligare i cirka 30 minuter. Klara att serveras Det här behöver du till cirka 25 gifflar
Rulla samman från den bredaste delen och in till spetsen, till små gifflar. Lägg över gifflarna på plåtar med bakplåtspapper och låt dem jäsa ca 30 minuter under bakduk. Grädda gifflarna mitt i ugnen i ca 12 minuter
Två prinskorvar provstekes i franskt smör. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.