Det fiffiga med foliet är att det bara är att svepa in karrén när den ska vila och om man steker den på högre temp så kan man ju slå in den i ugnen om den börjar få för mycket färg
När man använder lättmjölk får man tänka på att pajen blir något rinnigare än med gräddmjölk, menfården bara stå till sig ordentligt är det ofta ingen fara
salt & svartpeppar. Börja med olivröran så denfår dra en stund. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
I senaste numret av "Lantliv mat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och den gillar vi ju, så självklart ville vi prova en rabarberspritzer
Det är nästan omöjligt att få upp alla bitar ur formen utan att toppen spricker på några av dem. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.