Han är ju himla duktigt på laga mat när han får chansen. Tonåringarna va till en börja lite skeptisk mot sin fars matlagningskonst, kanske inte så konstigt med tanke på att det bara är jag som har stått vid spisen på slutet
Per utbrast när han kom hem ikväll. Åh är det sant, är det den där goda äppelkakan. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
Kärna ur och tärna paprikan. Fräs svamp och paprika i lite matfett tills vätskan har kokat in. Vill du, kan du smaksätta kycklinggrytan med lite dragon också
Snabbt och lätt går det att slänga ihop juicen, men disken hade gärna någon annan fått ta hand om…. Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug
Den ska aldrig koka och rör hela tiden då den snabbt kan bränna fast i botten annars. Ha ner alla ingredienser i en kastrull och låt sjuda under konstant vispande några minuter tills den tjocknat
Recept kan man ju alltid återgå till. På andra plats bland förra årets recept hittar ni en maträtt, en av mina absoluta favoriter – kyckling i sötsursås
Man kan få dela till brödbitarna lite så det passar ihop. Detta räcker till min tårta enligt bild. Kantskär franskskivorna bara så de blir raka och fina och lägg ett lager på en bricka med måtten 30x40 cm
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.