Vi vill inte ha det för varmt när vi ska blanda det med resten av salladen. Skär tonfisken i tunna skivor och servera denna tillsammans med salladen och sesamdressing
Strax innan servering halstrar du tonfisken i het stekpanna i lite olja, använd gärna en grillpanna som du ser på bilden och pensla då tonfiskenmed oljan eftersom oljan annars bara rinner ner och lägger sig mellan ribbborna i pannan och ger os snarare än hindrar tonfisken från att fastna och trasas sönder
Tonfisken kan ententen stekas eller grillas, se bara till att den inte blir överstökat. Blanda i en skål med en halv pressad lime, olivolja, balsamvinäger, flingsalt och peppar
Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över
Skönt med lite Påskledighet nu. Blev ingen lyx middag nu i kväll direkt ville ha något som gick snabbt och smidigt, så det fick bli varma mackor som vi smaskade i oss god aptit
Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak). Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak)
Skönt med lite Påskledighet nu. Blev ingen lyx middag nu i kväll direkt ville ha något som gick snabbt och smidigt, så det fick bli varma mackor som vi smaskade i oss god aptit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.