Börja med att röra ihop allt till dressingen utom salt och peppar. Dressing. Där serverar hon den tillsammans med lövbiff men här valde jag tonfisk i stället
Lägg upp tonfisken direkt på varma tallrikar med tillbehören. Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé
Servera den varmanygrilladetonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
När tonfisken är klar skär den i skivor och servera med den goda aioli majonäsen. I går var vi på fisk marknaden här i Portugal och köpte färsk tonfisk i en hel bit
Ta fram tonfisken ur kylen så den blir lite varmare innan grillningen eller halstringen. Färsk tonfisk är otroligt gott att grilla eller halstra och servera med en fräsch salsa
Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
smörj in tonfiskenmed olja, salta & peppra. vänd ihop med limeskal & saft. smaksätt ev med lite honung. grilla eller stek tonfisken på hög värme ca 45 sekunder per sida. 4 rejäla bitar tonfisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.