Späd med vatten och grädde. Gör likadant med pilgrimsmusslorna. 3 portionsbitar marulksfilé. Till såsen. Fräs schalottenlöken i smöret så den blir mjuk
Jag trädde dem på grillspett och halstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till
halstradtorskrygg,. Det är ju lite krångligare med färsk fisk eftersom man helst ska äta den samma dag som man har köpt den vilket innebär att det blir några extra turer till affären i veckan men det är helt klart värt det eftersom det är så himla gott
Marulk är en väldigt god fisk med ett fast kött men kan lätt bli torrt om man översteker den. Marulk. Polentan ska vara krämig när den är färdig, spä med mera buljong om den blir för tjock
Krydda med salt och peppar. Den här goda basilikasåsen serverade jag igår till grillspett. Basilikasås1 kruka basilika (ta ungefär så mycket blad som det brukar vara på en "köpeplanta")3 st vitlöksklyftorca 1 dl olivoljaca 0,4 dl vit balsamvinägerflingsaltsvartpepparMixa blad, olivolja, balsamvinäger och vitlöksklyftor till en slät sås
Halstrad rödingfilé. Däremot var det lördagskvällens varmrätt, i den meny som började med syrlig räk- och avocadococtail och slutade med citron-panna cotta med dulce de leche och hallon
Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Halstrad torskrygg med dill, pepparrot, grönt äpple & brynt smör. Häll av vattnet från potatisen, krossa den lätt med en visp, rör i bacon & smaka av med lite vitpeppar
Den innehåller en rad recept med tillhörande instruktionsvideos av bra kvalitet, där Mario mycket pedagogiskt visar hur man tillagar en rad av hans Italien- inspirerade rätter
Tärna avokado, gurka och mango och blanda med chili, koriander, salt, svartpeppar och sesamolja. Rosta pinjenötterna med lite flingsalt i het och torr stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.