Halstrad marulk med basilikasås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sås
  • 1 dl vatten
  • 1 ½ dl torrt
  • vitt vin
  • 1 lagerblad
  • 3 vitpepparkorn
  • 5 cm grovriven morot
  • 5 cm strimlad purjolök
  • ½ finhackad gul lök
  • 1 citronklyfta
  • 1 dillkvist
  • 1 msk fiskfond
  • 2 dl grädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 20 blad färsk basilika
  • 600 g marulk fördelat på 4 eller 8 bitar
  • Mjöl till panering
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.