Halstrad kummelrygg med gremolata, citussås och ragu
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.2 kg ryggfilé av kummel med skinnet kvar
  • 2 tsk salt
  • 2 msk smör
  •  
  • Citrussås
  • 4 bananscharlottenlökar eller 8 vanliga scharlottenlökar
  • 2 msk smör
  • 5 dl vatten
  • 2 msk konc fiskfond på flaska
  • 3 dl torrt vitt vin
  • ½ dl vitvinsvinäger
  • 3 dl vispgrädde
  • 10 persiljestjälkar
  • ½ citron
  • skal och saft
  • 2 msk osaltat smör
  • Ev. salt
  •  
  • Ragu
  • 2 stora bakpotatisar (800 g)
  • 1 fänkål (250 g)
  • 150 g svarta oliver urkärnade
  • 100 g soltorkade tomater i olja
  • 2 msk smör till stekning
  • 1 tsk salt
  •  
  • Gremolata
  • 1 citron
  • 5 vitlöksklyftor
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1 msk smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.