Halstrad hälleflundra med italiensk grönsaksvinägrett
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st citron(er) , saften
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 st zucchini
  • 100 gram Taggiascaoliver , urkärnade
  • 2 st plommontomater
  • 1 msk smör
  • 2 dl olivolja
  • 0.5 dl kapris
  • 1 st spansk peppar
  • 4 st sticklökar
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , krossade
  • 6 dl vatten
  • 720 gram hälleflundra
  • 1 msk timjan
  • 2 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
  • 1 st paprika , röd
  • 100 gram haricot verts
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 st paprika , gul

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.