Halstrad hälleflundra med Italiensk grönsaksvinägrett
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl vatten
  • 2 msk fiskfond
  • 1 salt och svartpeppar
  • 720 gram hälleflundra, odlad
  • 1 msk timjan , färsk
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , krossade
  • 0.5 dl kapris
  • 2 st plommontomater
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 dl olivolja
  • 1 msk smör
  • 1 st spansk peppar , (röd)
  • 1 Citron , saften
  • 100 gram haricots verts
  • 1 st paprika , röd
  • 1 st paprika , gul
  • 100 gram Taggascaoliver, urkärnade
  • 0.5 st zucchini, grön
  • 4 st sticklök (ar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.