Halstrad gösfilé med rödbetssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g benfri fjällad gösfilé (med skinnet kvar)
  • 1-1 1/2 tsk salt
  • olja till pensling
  •  
  • Rödbetssås
  • 2 dl finskurna färska rödbetor
  • 1 schalottenlök i bitar
  • 1 grönsaksbuljongtärning + 2 dl vatten
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 75 g mjukt smör
  • 1-1 1/2 msk ljus fransk senap
  • 1/2 krm cayennepeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 1/2 dl grovklippt gräslök
  • nyriven pepparrot
  • kokt eller kokt pressad potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.