Gös är riktigt, riktigt gott ochmed både baconoch parmesan blir det en fantastisk rätt. Garnera gösenmed hackad persilja strax innan servering samt pressad potatis och en sallad eller grillad sparris
Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme ochbacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Halstradgösmed råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassisk råkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Varmrätten igår var stekt gösfilémed tillbehören bacon, kapris, rädisor, pepparrot´, lime och gräslök serverad på en bädd av potatispuré överaskade oerhört positivt
Lägg Cannelloni på tallriken och den halstradegösen lutad på. Medan cannellonin kokar halstras gösen i en het stekpanna med skinnet nedåt till skinnet fått ordentlig färg
Servera torsken med knaperstekt bacon,potatis,broccolioch sås. Värm det reducerade vinet på låg,medelvärme,får inte börja koka,klicka i smöret och vispa kraftigt tills allt smör smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.