Riv halloumiosten och blanda i smeten tillsammans med dill, citronskal, salt och peppar. Chilisalsa. Stek plättar tills de fått fin färg i plättlagg med smör
Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs pulled oumph med bönor på medelvärme under omrörning några min
*** I samarbete med Findus Pease***. Chilisalsa. Jag hoppas att allt är fint med er. Chilisalsa. Jag har flera coola projekt på gång, varav ett är samarbetet med WWF och SOK som vi släppte igår, men ett som ni ju redan vet om är den här månadens samarbete med Findus Pease
Kärna ur chilin och blanda med tomaterna. Hixa hastigt med mixerstav. Krydda med salt och peppar. Ytterligare en röra som jag gjort till kokt kronärtskocka
Tillsätt finhackad chili, vitlök och pressad lime och rör om, smaka av med salt. Om man vill kan man hälla i lite matolja för en blankare salsa med lite bättre konsistens
Det funkar inte med mej. La på resten av kycklingköttet och kryddade över med 'curry madras' (den i mitt tycke godaste curryn - finns på ICA - Santa Mariasortimentet)
Jag gjorde en chilisalsa till men det var så delikata smaker att vi sparar den till en annan middag. Vi åkte in till marknaden i Fuengirola och kom åter med påsarna lastade av tomater av flera olika sorter, stora gula milda spanska lökar, bönor, potatisar, persikor, persilja, mynta, torkad oregano , harissa och finfina färska fiskar
Chilisalsa. Hoppas allt är fint med er. Chilisalsa. Just nu sitter jag på tåget hem från en blixitvisit på Way Out West i Göteborg (kommer skriva mer om det i ett kommande inlägg) och är på väg hem till Stockholm där jag ska börja hösten med en föreläsning och workshop hos Riksteatern
Låt var och en runt bordet montera sin egen fajita med tortillabröd, romansalladsblad, lax, koriander- chilisalsa, chipotlemajonnäs och marinerad rödlök
Fräs köttfärsen med smör, lök, vitlök, färsk koriander, tex-mex krydda, salt, chili och svartpeppar. grönsallad, halverade cocktailtomater, chilisalsa, Mexikansk picklad rödlök, tortillachips samt ett gott bröd ex
Sirloinbiff med babypurjo och inlagd ingefära med koriander- och chilisalsa. Nu, nästan ett år senare gick jag dit igen tillsammans med Malin och Tobbe när de var här på besök, och kan lugnt konstatera att restaurangen är still going strong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.