Halloumipanerad kycklingfilé med basilikarisotto och tomatsås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk vetemjöl
  • 1 msk ströbröd
  • 1 salt och peppar
  • 4 st kycklingfilé(er) , á ca 120 g
  • 100 gram Fontana Halloumi , riven
  • 2 st ägg
  • 5 kvist(ar) basilika , finhackad
  • 1 Fontana olivolja Original
  • 1 salt och peppar
  • 1 burk(ar) tomat(er) , hela
  • 1 klyfta(or) vitlök(ar) , finhackad
  • 0.5 st gul lök(ar) , finhackad
  • 1 st morot , skuren i tunna skivor
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl basilika , finhackad
  • 1 salt och peppar
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 1 msk smör
  • 5 dl vatten
  • 6 dl avorioris
  • 1 st Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 1 dl vitt vin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.