Här kommer i alla fall bilder på Baileys Cheesecaken med Oreobotten som jag bakade härom veckan. Jag ligger lite efter med inläggen på bloggen, jag bakar och fotar, men hinner inte få ut inläggen
Denna kaka är verkligen himmelskt god, riktigt härligt kladdig alltigenom, med krämig chokladglasyr och pistagenötterna som både ger sälta och ett härligt krisp
Fyll på med smet så formarna är fyllda till drygt hälften. Toppa med ett fint hallon. Känn med sticka. Serveras gärna med en klick vispad grädde på toppen
Den andra vispas hårt ihop medBaileys, och florsocker. Avsluta med att strö över krossad Oreo kex. Blanda nu med stora luftiga tag Baileysgräddenmed chokladen
Här kommer ett recept på hemmagjord Baileys och jag LOVAR att det smakar precis som vanliga Baileys. På sommaren går man bort ofta till vänner och bekanta och vad är trevligare än en hemmagjord present
Men de är oftast rätt onyttiga med mycket socker och smör i. Visserligen är de väldigt smarriga, men ibland kan det vara bra med något som är lite nyttigare till kaffet - och samtidigt gott
Ni får ursäkta för dålig uppdatering här inne just nu men jag har så fullt upp med skolan så ja hinner knappt göra någonting annat än att plugga inför tenta och skriva uppsats
60 g Baileys. I en kastrull, häll ner mjölk, smör, socker och sirapen och sjud på medelvärme till ca 110 grader. Ta bort från värmen och tillsätt Baileys och chokladen och rör till allt är en jämn smet, häll ner i formen och låt svalna en stund innan den ställs i kylen i minst 12 timmar. 60 g Baileys
Idag hade min dotter bestämt sig för att göra hallonmuffinsmed yogurt. Detta recept kommer jag att baka snart i långpanna och göra med en krämig och fin Philadelphiaglasyr på toppen
Trots att vi har semester och kan slappa varje dag så är det något visst med söndagar ändå. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt
Börja med att blanda alla ingredienserna till crunchen och ställ det åt sidan. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en separat bunke och rör om ordentligt, gärna med en ballongvisp
Lägg äggulorna i en bunke, och rör samman dem med kaffepulvret med hjälp av en gaffel. ) Rör samman Renat och florsocker i en annan bunke, börja med att röra ut florsockret med en dl Renat, och spä sedan på med resten av spriten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.