ta saften och blanda med philadelphiaost och grädden. Det måste ju så klart firas med tårta. Det var viktigt att det var chokladtårta och jordgubbstårta, så jag googlade men hittade ingen som verkade som det ultimata för dessa smaker
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
Lossa tårtan från formen försiktigt med en kniv längs kanterna, ta loss kanten, servera och njut. Framöver måste jag nog experimentera lite med andra smaker men den här va fantastisk
Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Fyll botten av glassformarna och ställ i fysen medan melonen stavmixas. Fyll glassformarna med melon. Isglass med jordgubb och passionsfruktKiwiglass med mörk choklad
Hösten är som ett ändå stort skafferi av härligheter, speciellt för en baktokig som mig, sen att hösten är som en explosion med alla sina färger är helt underbart och otroligt inspirerande
Serverat med glass och pressad citron. Om någon går i god med sina egna smaklökar genom att rekommendera en eller annan dessert eller maträtt brukar det båda gott
Denna gång med vanilj och hallon. JAg vispade 5 dl grädde, 1 burk med kondenserad mjölk, 2 tsk vanillin och sen 2 dl hallonkompott. Häll 1/3 av sylten i botten, häll över hälften av glasscreme, häll i 1/3 hallonsylt, häll på den sista glasssmeten och sen den sista sylten. Ställ i frysen minst 4 timmar och sen är det bara att avnjuta. 1 burk med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.