Hallonbullar med vit choklad
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 st Ingredienser
  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl strösocker
  • 2 tsk kardemumma
  • 1 msk vaniljsocker
  • 150 g smör
  • 12 dl vetemjöl
  • 250 g färska hallon, delas försiktigt i två delar
  • 100 g vit choklad
  • 1 ägg Garnering:
  • 2 msk florsocker
  • 20 remsor Snurra ihop remsorna till bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Lite mickligt var det, men ha tålamod och räkna högt till 200. Låt jäsa under bakduk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.