Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningarpåsidorna men annars så. Tillkräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga påminnet vad jag använde och hur jag gjorde
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugitsigpåigen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så har halva köket påbörjatsin semester, det är Ankitillhörledighetskommittén från och med i dag medan Håkan jobbar på fram tilli morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Så var dag ett avklarad och nu är jag igångpå allvar. Jag valde morötter, lök ochbroccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasinochsina egna favoritgrönsaker
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar ioch med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tidpådiet
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket påvilket kött man använder så ni får testa er fram
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan migpå att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
För inte så länge sedan gjorde jag en marinerad räk- och avokadosallad och för några dagar sedan slog jag tillpå torskrygg som gratineradesi ugn med grädde, crème fraiche, senap, pancetta och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.