Äntligentillbaka. Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Hemma har J på ett föredömligt sätt stått för i stort sett all kreativmatlagning
Fjällröding - en delikatess som måste testas i fjällen. Vi har ju nyligenvarit på skidsemester som nämnts i ett tidigareinlägg och planerade i samband med det för en veckas vistelse med endast en mycket litenbutiki närheten, med andra ord fickvi handla här hemma och ta med oss all mat i kassar och en kylväska
Imorgon drar vitillfjälls på skidskytte, håll tummarna för att vi får fint väder. För ett tag sedan bjöd Mattias på supergod älgfilé med whiskeysås och västerbottenspotatis
Jag har ju varit hemma i början på den här veckan med sjuka barn vilket gjort att helt plötsligt så har man lite mer tidtill att hinna andra saker på vardagen, jag menar under tiden som barnen vilar kan man passa på att göra annat
För mormor, uppvuxen i en liten stuga på fjället med alla sina syskon, var det en fråga om överlevnad att kunna ta vara på allt naturen bjuder och farmor tyckte helt enkelt om att laga mat
Det började med en resa till Norska fjällen. Där fickvitill lunch färskbakad focaccia. Har bara läst om detta italienska bröd, men faktisktaldrigätit det förut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.