Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
När jag sen började knåpa och fixa med pannkaksreceptet så kom jag tillslut fram till en riktigt bra blandning som gav en fin sats med tunna, lagom frasiga och mjuka pannkakor
Jag hade visserligen inga riktiga blåmusslor eller stora räkor och jag fundilerade lite på om en italienare någonsin har sett en crabfishpinne, men tomatsåsen blev väldigt bra och färsk pasta höjer alltid en rätt avsevärt
Så kom igen och skicka in era favoritrullar och utmana Anders. Smöra Lövånger tunnbröd och täck med skivor avgravadlax, ett tunt lager grovkornig fransk senap och klippt kryddkrasse
Vi behöver ju inte gå in på diskussionen om vilken som kom först, parfait eller semifreddon, det vet jag av erfarenhet är ett känsligt ämne bland italienarna (och antagligen också då hos fransmännen)
Men "Crème dela Crème" serverades ju inte av Mr Poe, utan självklartav "Aristocats" Edgar. Funderade här om dagen (med anledning av nyligen utläst "spökroman" av Susan Hill) på genom tiderna kända författare som briljant satt skräck i sina läsare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.