Ingrédients Pour 1/2 litre de crème 2 grandes feuilles degélatine (4 à 5 g) 250 g delait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g de crème fraîche liquide entière froide
Smaka av med salt, peppar, curry, citron och eventuellt lite alkohol. Idag blir det kyckling med gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk
den stora skillnadenmellan att simma ordentligtmedglasögonunder vattnet ochhuvudet sträckt ovanför kan lättast beskrivas som denmellan att vara en flygande superhjälte i tyst universum och en hjälplös anka i en stökig pöl)
Upphottad med en matsked vitt vin och lite nyklippt dill, blev detenklalilla stuvningen ett fullt godtagbart tillbehör till dendallrande, saftiga ugnsomeletten
Ta av kastrullen från värmen och rör i chokladen så den smälter helt. Finhacka chokladen. Rör runt det efter att det kommit ut ur ugnen då och då medandet svalnar
och låt grönsakerna steka på medelstark värme, så. Tycker man mycket om chili kan man medfördel ha i. Skär paprikan i fina trekanter ochdela broccolin i
Lycka till medtårtbakandetoch hoppas ni får den snyggare än min vinglande tårta. Bästa ochenklaste tårtbotten ska ni få recept på nu och sen även min goda Dulce de leche mousse tårta såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.