Marinerad kycklingfilé med haricot verts och krispiga höstäpplen. Nedan följer tre höstkok som kan omvända den mest bestämda snabblagare till en organiserad långkokare
Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk
Vi skall se till att ni kan starta hösten med bra filmtips och goda bakverk. Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm
Hösten är långt gången och idag är det dags för vintertid. Vilken tur att det finns så mycket underbar mat att laga, jag tror nästan att hösten är min favoritårstid när det gäller råvaror
Nu känns det verkligen som att hösten har kommit. Här har det regnat nästan hela veckan och varit allmänt kyligt i luften, och mer och mer löv börjar att falla från träden
Vacker ochhöstig persikopaj med kolasmak. Denna soliga söndag avslutas med en persikopaj med kolatouche, jag fullständigt älskar dessa dagar då man har tid i köket att strosa runt och plocka och greja och liksom kreativiteten skapa något under tiden man håller på
Så efter en tuff natt med många vakna timmar är vi idag hemma och vilar upp oss. Det är så jag själv hade det när jag var sjuk och det är även så jag vill att mina barn ska känna
Skala och skiva potatis,rotselleri,lök och vitlök tunnt. Blanda svamp,potatis och det mesta av osten. Fyll gratängen i en smörad långpanna och strö över det sista av osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.