Paj är något vi plötsligt gör oftare än normalt här i köket, man kan nästan säga att vi kommit in i någon form av pajstim, men det finns ju så många olika varianter och goda fyllningar att testa
Ingredienser Portioner. 8 1 rulle kyld pajdeg (à 250 g) 3 ägg 250 g ricottaost 3 dl riven lagrad ost (t ex Västerbottensost) 1 tsk torkad timjan 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 stora morötter (gärna i olika färger) 2 små zucchini (à ca 250 g) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Idag blev det en grönsakspaj där pajdegen var gjord på bovetemjöl och rismjöl. Det är så kul att mixtra med recept och när jag sen lyckas hitta något som både smakar gott och ser gott ut
Idag fick jag en sådan längtan efter paj, så kvällens middag bestod av en krämig matpaj innehållande bland annat rivna morötter, färsk broccoli och italiensk vitlökssalami
Vi gjorde hemmagjord pizza i förrgår och fick både skinka och champinjoner över, en halv förpackning fetaost blev över sedan gårdagens sallad och i grönsakslådan fanns det en del saker som inom kort skulle få åka i soporna om de inte togs om hand
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.