Högsäsong i tomatfabriken
hd.se
hd.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 18 juli 2015 04.00
  • 2 personer
  • 2 stora tomater, gärna oxhjärtan
  • 2 persikor, gärna gula plattpersikor
  • havssalt
  • nymalen svartpeppar
  • 1 kilo tomater, skållade (om du vill)
  • 2-3 tunt skurna vitlöksklyftor
  • 4-5 msk olivolja (behöver inte vara extra virgin)
  • 1-2 tsk salt
  • 2 kvistar färsk timjan, oregano eller rosmarin
  • 1 lagerblad, gärna färskt
  • 1 tsk mild vitvinsvinäger
  • 2 tsk muskovadosocker
  • 4 personer
  • 400 gram pasta
  • 10 röda, smakrika småtomater
  • 10 gula, smakrika småtomater
  • 2 nävar färsk oregano, endast bladen (spara stjälkarna och använd om du gör den rostade tomatsåsen)
  • 1 msk torkad oregano
  • 5-6 matskedar av en riktigt god olivolja
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.