Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
* Borsta gurkorna mycket rena under vattenoch skär dem i tunna skivor* Skär löken i ringar* Skölj dillkronorna* Rör ihop vatten, ättika, socker och salt till en lag
Att istället för attlaga en "riktig" rätt, bara kombinera några olika smårätter med olika färger, smaker och texturer för att skapa en lite annorlunda och enkel måltid
Att ta fram maten på morgonen från frysen eller kvällen innan och kanske till och med strimla köttet och de grönsaker som passar att skära och sen förvara i en bunke i kylen
Lite kaxigt att även syrran och svägerskan fixade att skruva trall så de får också vara med på bild. Sataysås eller jordnötssås som det heter på svenska är busenkelt att fixa själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.