Härlig enkel höstsoppa – het butternutsoppa med ingefära och rostade pumpafrön
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g pumpa
  • 6 dl vatten
  • 1-2 tsk örtsalt
  • 2 rågade msk
  • färsk riven ingefära
  • 1 gul lök
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 dl
  • 1 dl till servering
  • 1-2 tsk honung eller
  • Saften av 1/2 citron
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 6. Mixa soppan slät med en stavmixer och låt puttra under lock i 15-20 minuter
  • 7. Ju längre den står desto mer kommer den underbara ingefärasmaken fram.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.