24 Jun. 13. 53. Dessert ifrån Midsommar. 1kommentarer. Den här desserten hade vi på midsommarafton. En franskchokladtårta med kokos, mjölkchokladfluff och färska bär
Den slaw som jag gjorde senast har sina rötter ifrån Piedmont och det som är speciellt med slaw ifrån denna ort är att man smaksätter sin slaw med ketchup
Vi var dock trygga inomhus på Rambla, ett nytillskott bland Londons tapasrestauranger och vi var alla taggade att testa den catalanska maten vi hört så mycket om
Landet, London, landet, Kalix, landet och hem igen. -”London, varför då. Det fina med London är dock att man inte behöver inmundiga bönor och blodkorv, staden har nämligen så mycket mer att erbjuda
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Då vegokött blir lite tråkigt om du bara trär upp det på en pinne utan marinad så har jag valt att utgå ifrån ett persiskt recept på kobideh kebab som är en mer uppkryddad variant, ofta gjord på nöt eller lammfärs
Trevlig början på veckan alla. Här brinner ljus, ljusstakar och Nykarleby-stjärnan och sprider lite julstämnigt, till och med miniänglaspelet snurrar så änglarna nästan står rätt ut
Vi avslutade vår Englandstrip med några dagar i London. Så det gjorde vi redan första dagen i London. 67 Brick Lane, London E1 6QL, England. _Review-g186338-d2256061-Reviews-Brick_Lane_Brasserie-London_England
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.