Gyoza on my mind
Japan till bords
Japan till bords
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g malen
  • 200 g salladskål
  • 4 torkade shiitakesvampar
  • 100 g bambuskott
  • 100 g lotusrot
  • eller vattenkastanj
  • 1 liten purjolök
  • 1 knippe gräslök
  • 1 tumstor bit ingefära
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk japansk soja
  • 1 tsk socker
  • 2 msk sesamolja
  • 1 msk sake
  • 2 msk misopasta
  • 1 tsk ostronsås
  • 3 msk japansk soja
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk risvinäger
  • 2 tsk mirin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.