Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet
Vildsvin är gott, sommartid grillar vi köttet men under vinterhalvåret passar en värmande soppa. Receptet är hämtat ur Morberg jagar och lagar förutom att jag bytt ut kummin till sambal oelek
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.