Ikväll blev det en ny lite hetare Rub till fläskfilé. Jag blandade egentligen kryddor lite efter smak, och det blev succé till fläskfilé med sötpotatis och aubergine
FÄRSKA kycklingklubbor är behändigt. Gör en god rub och gnid in dem med. Låt dem därefter ligga i en plastpåse i kylen i någon timma för att dra åt sig rubbens smaker
Fick 2 produkter ifrån Santa Maria i senaste Smakboxen som jag testade i helgen. Det ena var en rubb för fisk och det andra var en marinad för grönsaker
Rub är en kryddblandning som gnuggas in i köttet innan maten tillagas, gärna dagen innan. Jag gjorde denna kryddblandningen när jag skulle grilla beer can chicken
Recept. Maria E. mån, 2013-09-02 15. 39. 10min. (0). Blanda ihop alla kryddorna. Gnid in kycklingen. Och låt det få ligga i ett par timmar innan tillagning
Recept. Anna Stefansson. tis, 2013-09-03 22. 18. 20min. (0). Mortla saltet, chilifrukterna och enbären. Dra några varv med pepparkvarnen (det ska bli ca en msk
Recept. godis1963. mån, 2013-09-02 19. 13. 40min. (0). Blanda samman ingredienserna. Massera in kryddblandningen på kycklingsfilen Låt dra cirka 10 minuter innan köttet ska grillas
Recept. parvin. lör, 2013-09-07 19. 16. 30min. (0). Blanda alla kryddor. Jag anväder detta Rub blandning till benfri fläskkarre som är delad som muns bitar
Recept. Fredden. lör, 2013-09-07 08. 12. 1min. (0). Blanda allt och knåda in i fläskotletten. Låt ligga och suga i sig aromerna ett tag före tillagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.