Tina bläckfisken och låt dem torka på hushållspapper hetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och fritera ringarna några i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfiskenmed såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar
Fyll bläckfiskarna och förslut dem med stora tandpetare eller grillpinnar. Ta ut det vita porösa ryggbenet om det finns kvar, annars räcker det om du känner med fingrarna på insidan och drar bort några ben som känns tydligt
Vietnamesiska grillspettmed nötkött. Jag har tyvärr tappat bort ursprungslänken men har antecknat hela receptet här, det är ett vietnamesiskt recept med fräscha smaker och inte alls komplicerat att göra
Livsmedel. Somriga grillspettGrillspett är både goda och enkla att göra. Dessa är fyllda med bitar av kyckling, svamp och grönsaker som får härligt krisp när de läggs på grillen
Använder du grillspett av trä så glöm inte att blötlägga dem. 1Trä upp ett ordentligt grillspett per person, varva kött, bacon och grönsaker. 1Pensla spetten med marinaden och låt dem ligga kallt cirka 1 timme. 1Strö över lite persilja och servera spetten med sås och sallad
Livsmedel. Somriga grillspettGrillspett är både goda och enkla att göra. Dessa är fyllda med bitar av kyckling, svamp och grönsaker som får härligt krisp när de läggs på grillen
Varva kyckling, paprika och lök på fyra grillspett. Idag har det varit en härlig dag, med sol och värme… fast man måste vistas i solen, annars är det väldigt kallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.