Vi bestämde oss för att göra fusk-pizzor med tomatsås och champinjoner. Potatisfiber, vatten, bovetemjöl, rismjöl, jäsmedel, osv och då kände jag att jag var tvungen att prova göra egna tunnbröd
*Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing*. Förra veckan var jag, som jag berättade om i förra fredagens inlägg, kock på ett event som Brutal Brewing genomförde för att lansera sin nya veteöl med hallon i
Jag testade min egen variant, och det blev så lyckat att jag gärna delar med mig av receptet. Degen är smidig och lättarbetad, men det var ganska puligt att få över brödkakan till degspateln, som medföljde min baksten
Röran som vi fyllde tunnbröden med är denna supergoda kycklingröran. Idag har vi bakat tunnbröd, några lade vi i frysen och några gjorde vi goda tunnbrödsrullar av
Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen. Jag tänkte att vi börjar veckan med ett riktigt enkelt recept där man kan ta till vara på lite rester sedan påskmiddagen
Pensla potatisen med oljan från plåten och salta lätt. Jag har provat med andra kryddor så som rökt paprika pulver, vitlök, chili, allt verkar fungera till detta recept
) Den här är med kyckling, curry, paprika och majs. Smaka av med salt. Toppa med rostad lök. Bakad potatis med kycklingcurryröra2 kycklingfiléer3 dl gräddfil3 msk majonnäs3 tsk curry1/2 tsk salt1 dl purjolök1/2 röd paprika1/2 burk majsSmörGrillkryddaIsbergssalladRostad lökSkölj potatisen och stick hål i den med en provsticka
Delar med mig av en av mina egena soppa jag gillar. Dela broccolin i små bitar och stek den i smör peppra och krydda med örter/vitlök efter smak, häll ner i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.