Placera potatisenmed ett jämt lager i en vid ugnsfast form. Blanda balsamicovinäger, olivolja, honung, rivenvitlök, flingsalt och svartpeppar till en slät marinad
Ställ inpotatiseni kall ugn, sätt på den. Om du inte får tag på (eller har lust att skala femtioelva) små potatisar går det bra med stora som delas imindrebitar
Ta ut filén och dra av överskottet av marinadenmed handen. Blanda oljan, vitlöken och saltet, smörj infilén och lägg i en plastpåse töm i resten av marinaden
Servera medKlyftpotatis och en klick Creme fraich. Lägg karrén i en eldfastform. Kanon med denna är att du kan göra både klyftpotatisarna och Karrén samtidigt
Placera potatisenmed ett jämt lager i en vid ugnsfast form. Blanda balsamicovinäger, olivolja, honung, rivenvitlök, flingsalt och svartpeppar till en slät marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.