Placera potatisenmed ett jämt lager i en vid ugnsfast form. Blanda balsamicovinäger, olivolja, honung, rivenvitlök, flingsalt och svartpeppar till en slät marinad
Men de små godingarna följde med oss hem, det blev liteinlinesåkning av Mille och Milton cyklade. Idag skulle det bli sol och som vi hoppades på värme, men som vanligt så blir det inte som man vill när man är ledig
Servera medKlyftpotatis och en klick Creme fraich. Lägg karrén i en eldfastform. Kanon med denna är att du kan göra både klyftpotatisarna och Karrén samtidigt
Placera potatisenmed ett jämt lager i en vid ugnsfast form. Blanda balsamicovinäger, olivolja, honung, rivenvitlök, flingsalt och svartpeppar till en slät marinad
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.