Skiva ädelosten i tunna skivor och strö över päronen, krydda med svartpeppar. Skiva päronen i centimetertjocka skivor och smörj in med olivolja och flingsalt
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Vi grillade en av kvällarna och då gjorde jag det här som tilltugg innan middagen. Klicka creme fracihe på varje och på med rom, rödlök och svartpeppar
Valnötter är ju nästan också självklara i den konstellationen och tillsammans med några bitar parmaskinka på toppen - vilken ljuvlig konstellation det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.