sedan med fetaost och russin. skivade auberginenoch låt den bli ordentligt stekt. Salt och peppar. Vi serverar salladen till färsbiffar, men det går ju lika bra till både
Ringla över dressingenoch toppa med solroskärnorna. Ta av skalet och kör auberginerna i matberedare tillsammans med yoghurt, citron, vitlök, chili, koriander, lite olivolja, salt och peppar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Vi grillar ofta, och vi köper ofta baguetter. Ibland får Diesel mata ankorna (änderna) i hamnen, men ibland gör vi ströbröd och ibland gör vi krutonger
sedan med fetaost och russin. skivade auberginenoch låt den bli ordentligt stekt. Salt och peppar. Vi serverar salladen till färsbiffar, men det går ju lika bra till både
Entrecôte1 tjock skiva entrecôte på ben [ca 1,5 kg] 0,5 dl lönnsirap 0,5 citron, juice från salt malen svartpeppar. sallad1 litet huvud isbergssallad 4-5 cm färsk pepparrot, skalad 1 limefrukt olivolja svartpeppar, ur kvarn
Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa medsalladen. Blanda den färdiga dressingenmedruccolasalladenpå ett luftigt sätt
På lätta ben tog jag och R oss genom hela banan i vackert solsken och fick se underbara platser. Blanda ihop samtliga ingredienser till dressingenoch späd den sedan med vatten till lämplig konsistens
Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklöken och blanda den medsalladsskotten
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingenoch smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.