Blanda crème fraiche med majonnäs. Glöm inte att matsortera kärnhus från paprikan till återvinning för mer hållbar matlagning och njut av din pastasallad
Blanda crème fraiche med majonnäs. Glöm inte att matsortera kärnhus från paprikan till återvinning för mer hållbar matlagning och njut av din pastasallad
Blanda crème fraiche med majonnäs. Glöm inte att matsortera kärnhus från paprikan till återvinning för mer hållbar matlagning och njut av din pastasallad
Barnen valde att ta pastan för sig och fyllde tallriken med naturella grönsaker istället. När pastan är klar och det är dags att servera så hettar du upp smöret med grönsakerna, tar fram ett serveringsfat där du blandar upp smöret med grönsakerna, pastan, basilika, tomaterna, spenaten, basilikan och vänd runt
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grillad paprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
Den här pastasalladen vill jag minnas är ett resultat av "man tager vad man haver" under en av mina semesterdagar då jag inte ville, orkade eller hade lust till att åka till affären, och eftersom jag har med den i ett utkast här i bloggen så måste den ha blivit lyckad, tycker det ser och låter rätt frestande, faktiskt
Lägg kycklingvingarna i en stor kraftig plastpåse. När glöden är perfekt så grillas kycklingvingarna krispiga 3-5 minuter per sida. 1 kg kycklingvingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.